Carnisseria cansaladeria LLuel

Receptes

OSSOBUCO

INGREDIENTS per a 6 persones:

6 tall de "ossobuco"
farina per arrebossar,sal,pebre,orenga,farigola,2 cebes,1 porro,2 alls,2 branquetes d´api,2 pastanagues, 1 got de vi negre,2 gots de brou o més.

ELABORACIÓ:

Amaniu els "ossobucos"amb sal i pebre,enfarineu-los i enrossiu-los amb oli ben calent.Reserveu-los en una plata per anar al forn.
Amb l´oli restant sofregiu-hi les cebes,el porro,l´api i l´all,tot a la "juliana"i les pastanagues tallades a tronquets.Dexeu-ho sofregir i a continuació hi afegiu l´orenga la farigola i una cullerada de farina,ho barregeu tot be i a continuació hi afegiu el vi negre,espereu que es concentri i hi afegiu el brou i tot junt a la plata amb la carn i ho poseu al forn durant 1,30 minuts.Heu de tenir el forn amb poc foc i girar el tall un parell de vagades.
Quan sigui tendre passeu la carn a una altre plata i passeu la salsa per la batedora i poseu-la novament amb la carn al forn durant 10 ó 15 minuts,només perquè es lligui.Tasteu el punt de sal.

Tornar a Receptes