Carnisseria cansaladeria LLuel

Receptes

canalons de confit d`anec

20 plaques de canalons        Per la veixamel                1c/s vi d`oporto

greix de confit                      100g de bolets                50g de mi-cuit d`anec 

3cuixes d`anec confitades      75g de greix del confit     sal i pebre

3 escalunyes                         4g de tofona 

125cc de crema de lle            500cc de llet 

Elaboració

Per començar, escalfeu un cassó amb aigua i un raig de oli i quan arrenqui el bull, poseu-hi les plaques dels canelons.

Quan estiguin cuites, refredeu-les en un cassó amb aigua freda.A continuació, en un cassó amb una mica de greix d'ànec sofregiu l'escalunya picada. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi la cuixa d'ànec prèviament esmicolada i la crema de llet i deixeu-ho sofregir durant uns minuts.

Després, poseu-ho en un bol i tritureu-ho amb el túrmix.Tot seguit, poseu les plaques de canelons sobre un drap, farciu-les amb el sofregit d'ànec, emboliqueu-les fent els canelons i reserveu-los.

Per fer la salsa de bolets, en un cassó amb una mica de greix d'ànec sofregiu els bolets tallats a dauets. Quan estiguin dauradets, salpebreu-los, afegiu-hi el Porto i deixeu-ho reduir durant uns minuts. Després, afegiu-hi la farina i unes retlledures de tofona, remeneu-ho bé fins que estigui ben desfeta, poseu-hi la llet i continueu remenant-ho fins que us quedi una salsa com la beixamel, durant uns 5 minuts aproximadament.

I ja per acabar, emplateu els canelons, cobriu-los amb la salsa de bolets i poseu-hi una mica de mi-cuit de fetge d'ànec ratllat per sobre

Tornar a Receptes