Carnisseria cansaladeria LLuel

Receptes

LLOM DE PORC FARCIT

LLOM DE PORC FARCIT AMB SALSA DE MEL I POMA                      AMB ACOMPANYAMENT DE TEULES DE FORMATGE    Ingredients per 7 a 8 persones Farcit del llom:   1kg de llom en un troç obert en tres trossos perquè quedi completament pla.200g de butifarra crua100g de formatge cremós ( estil philadelphia)1 poma pelada I tallada a làminas fines  Cocció del llom 1 ceba pelada i tallada a trossos petits1 all pelat i tallat2 pomes pelades i tallada a  daus75cc de calvados150cc de caldo de carn2c. sop.de mel de romani2c.sop. d`oli d`oliva Sal i pebre molt    Teules de formatge:   150g de formatge parmesà rallat. Es barregen la botiffarra i el formatge s`estira la barreja damunt del llom, també s´hicol-loquen les làminas de poma i s`enrotlla.Es lliga tot fent unes anellas amb cordillde cotó. En un cassola amb l`oli calent,s`hi fa un enrossit el llom per totes bandes i es condi-menta amb sal i pebre. En aquest punt , tambése sofregeixen la ceba ,l`all i les pomes,S`hi tira el licor,es flameja i tot seguit s`hi aboca el caldo. Es posa a coure al forn ,ja   Calent uns 45 minuts  a mitja cocció, s`ha de tombar.S`ha de deixa refredar per treureles lligadures i poder tallar el llom. Els ingredients  de la cocció es trituren juntamente amb la mel.  Es posa el formatge ratllat damunt del paper, especial per anar al forn, tot fent unes ro-  Danxes amb l`ajuda d`una cullera , procurant que totes siguin de la mateixa mida. Es posen a coure al forn , ja calent , de 6 a 8 minuts  de 180º. Es col-loca el llom tallat en una plàtera que puqui anar al forn , coberta amb una part de la salsa . Es tapa amb paper d`alumini i es deixa que cogui al forn uns 10 minuts mes . L a resta de la salsa se serveix en una salsera i les teules de formatge al voltantS`ha de servir calent. 

Tornar a Receptes