Carnisseria cansaladeria LLuel

Receptes

MAGRET D'ĀNEC A LA TARONJA

1 MAGRET                             250CC DE CALDO

2 TARONGES                         100g DE  MANTEGA

1 CULLERADA DE FARINA        100cc DE oporto

Tallarem la pell del magret i el salpabrem.En una paella posem una mica de mantega i enrrossirem el magret per les dues cares primer pel canto de la pell .Retirem el magret i el posem en una bandeja de forn amb la meitat de l´oli que ha fet i el guardem.Amb la meitat del greix de la paella i afegim la farina la deixem enrrosir una mica,afegim l´oprto,el suc de una taronja i el caldo i ho deixem reduir .Podem possar-hi uns grills de taronja i acabar de reduir.Abans de servir el magret el posarem al forn deu minuts a 80º perquè es faci una mica de dintre,el tallarem i el servim amb la salsa per sobre.

 

Tornar a Receptes